Christoffer Lundgren

Christoffer Lundgren är platsansvarig och säljare i Valbo

Vi på Dränera Hus Gästrikland erbjuder en kostnadsfri fuktmätning av din villa i Gävle. Vår försäljare Christoffer Lundgren kommer och fuktkontrollerar ditt boende och lämnar prisuppgifter på plats. Ring Christoffer genom uppgifterna nedan eller skriv in dina kontaktuppgifter i kontaktformulären på hemsidan! 

Christoffer tog steget och blev franchisetagare i Gävleborg

Vilken är den främsta anledningen till att du blev franchisetagare hos Gårdsmark?

Christoffer fastnade för Gårdsmarks affärsidé, tänk och ansvarstagande, samt att kunna bli egenföretagare med ett seriöst helhets koncept. Att kunna påverka och styra mina egna arbetsdagar är något jag alltid velat gjort, samtidigt kunna få möjlighet att bygga upp ett nytt ben i gårdsmarks resa.

Vad har du för målsättning de kommande åren som franchisetagare hos Gårdsmark?

Hjälpa till att stärka Gårdsmarks varumärke ytterligare i gästrikland, samt att få bygga en egen kundkrets med nöjda och positiva kunder.

Varför valde du dräneringsbranschen? 

Jag gick igång på tanken att få kunna hjälpa till och anpassa samt ta fram lösningar för kunderna för att få ett sundare och ett mer välmående hem. 

Vilka styrkor har du som franchisetagare?

Mitt sociala engagemang samt mitt otroliga ansvarstagande kommer bli det som kommer hjälpa mig att lyckas som franchisetagare.

  • Driven, nyfiken, social och ansvarstagande.

Vad är det bästa med att vara franchisetagare hos Gårdsmark?

Det är otroligt givande och inspirerande att få vara med i detta härliga gäng och samtidigt få chansen att lära sig av dessa duktiga entreprenörer. Både på resan och utvecklingen av Gårdsmark men att själv få vara företagare och växa. Både som person, ledare och som egenföretagare. 


Kontakta oss för kostnadsfri fuktkontroll av din källare!

Det finns många olika indikationer på att du har fukt i din källare. Men istället för att gissa dig fram så är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri fuktkontroll av ditt källarklimat!