Hur påverkas min tomt av en husdränering?

Vad kan jag förvänta mig efter husdränering - Återställning?

Något vi såklart återställer är grävarbete efter en utförd husdränering, den slutgiltiga återställningen av gården överlämnar vi normalt åt kunden. Efter en husdränering i Gästrikland rekommenderas att du väntar åtminstone 2-3 månader innan du börjar återställa din tomt. Jorden behöver sjunka och sätta sig innan du återställer efter en husdränering i Gästrikland. Skälet varför vi rekomenderar detta på grund av att jord annars kan sjunka ned i dräneringen och slamma igen och således förstöra den.


Vilka förbättringar kan jag förvänta mig efter utförd husdränering i Gästrikland? 

 Relativt snabbt efter en husdränering i Gästrikland bör du uppleva att källarutrymmen förbättrats. Kort efter bör också eventuella fuktgenomslag på väggar minska eller försvinna helt och hållet. På sikt kan du spara pengar och oftast upplevs källaren som något trevligare att befinna sig i. Om du valt ett dräneringssystem med en tilläggsisolering kommer temperaturen i din källare stiga vilket gör att den överensstämmer med ditt övriga boende.

 

Hur lång tid tar en dränering att utföra? 

Det är svårt att säga på förhand, detta beror på storlek, omfattning och andra faktorer. I regel brukar en husdränering i Gästrikland planeras ta mellan 1-3 veckor. För att du ska vara helt säker på hur lång tid din dränering tar rekomenderar vi att du bokar ett kostnadsfritt hembesök, då kommer en kunnig representant hem och vägleder dig till en bra genomförd husdränering.