Dränering

Dränering

Vår största prioritering vid en Dränering av hus i Gästrikland är att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster när du anlitar oss. Vi har valt att fokusera på några få tjänster (dränering & enskilda avlopp) och göra dessa två fantastiskt bra för privatpersoner i Gävle. Vi dränerar hus i Gävle och kan hjälpa dig med en totaldränering (eller enskilda avlopp).


Så vad är egentligen en dränering? En dränering handlar om att hålla husgrunden och marken runt omkring huset torr. Känner du att din källare har en speciell lukt? Släpper målarfärgen nere i källaren? Då kan det vara dags för en dränering. Inför att vi på Gårdsmark ska Dränera ett hus i Gästrikland erbjuder en kostnadsfri fuktkontroll av din villa.. Våran representant fuktmäter och offerar på plats. Skriv in dina fullständiga kontaktuppgifter i något av formulären på hemsidan så kommer en av våra försäljare att kontakta dig snarast.


Vi erbjuder även enskilda avlopp – klicka dig vidare nedan för att läsa mer om enskilda avlopp.


Fler tjänster vi utför

Planerar du att dränera om din källare? Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din villa i Gästrikland!

Vi vill uppmana dig till att fylla i dina kontaktuppgifter så vi tillsammans kan gå igenom din källare och hitta en bra lösning för att dränera just ditt hus i Gästrikland.