Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Gårdsmarks största prioritering inför en Dränering av hus i Gästrikland är att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Som företag har vi valt att fokusera på några få tjänster (enskilda avlopp och dränering) och göra dessa två riktigt bra för privatpersoner i Gävleborgs län. Gårdsmark Gävleborg är riktigt duktiga på enskilt avlopp och kan hjälpa just dig och ditt hem i Gävleborgs län.


Hur fungerar ett enskilt avlopp? Det är viktigt att ha ett fullt fungerande avlopp – både för dig och för miljön. En ej fungerande anläggning måste repareras snarast. Du har som fastighetsägare ansvar för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Är du osäker på om ditt enskilda avlopp håller kraven för Gävleborgs län? Kontakta oss genom formulären på hemsidan så kommer en yrkesman från Gårdsmark Gävleborg kontakta dig inom kort.


Behöver du möjligtvis hjälp med dränering så tryck dig vidare via rutan nedan.


Fler tjänster vi utför

Planerar du att dränera om din källare? Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din villa i Gästrikland!

Vi vill uppmana dig till att fylla i dina kontaktuppgifter så vi tillsammans kan gå igenom din källare och hitta en bra lösning för att dränera just ditt hus i Gästrikland.